2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi  Lisans Sınıfları Mazeret Sınavları 13 – 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında ders hocasının uygun gördüğü bir tarih ve saatte yüz yüze yapılacaktır.

Öğrenci işleri tarafından sınav takvimi yayımlanmayacaktır.

1 öğrencinin 1’er ders talebi reddedildi. Diğer derslerinin talepleri kabul edildi.

36 öğrencinin talebinin tamamı  kabul edildi.

Mazeret sınavları için başvurusu uygun bulunan Lisans Sınıfı Öğrencilerinin bilgileri ders hocalarına gönderilmiştir.

Başvurusu kabul ve ret edilen öğrencilerin telefonlarına mesaj gönderilecektir.

Not: Mesaj gelmese bile ders hocalarınız ile iletişime geçiniz, onlara sınav yapılacak öğrenci bilgileri gönderildi. İsminiz varsa sınava girebilirsiniz, isminiz yoksa sınava giremezsiniz.

Sınavlarınızın çakışmaması sizin sorumluluğunuzda olup mazeret sınavları ile ilgili ders hocaları ile mutlaka iletişime geçmeniz gerekmektedir.

29 Nisan 2024, Pazartesi 159 kez görüntülendi